16
ΧΡΟΝΙΑ
.. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΙ

Η Εταιρεία μας με την επωνυμία Extreme-Ski δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2008. Με οδηγό τη γνώση του αντικειμένου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για σκι μέσα από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Εκτός από εξοπλισμό για σκι, θα βρείτε σε εμάς μεγάλη ποικιλία σε είδη ένδυσης και υπόδησης κατάλληλα για τις αποδράσεις σας στο βουνό και όχι μόνο. Εμπιστευθείτε μας, προκειμένου να χτίσουμε σταδιακά μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

Στα καταστήματα EXTREME SKI θα βρείτε τις κορυφαίες μάρκες του χώρου μερικές από τις οποίες είναι ATOMIC, SALOMON, NORTH FACE, NAPAPIJRI, ROXY. Μαζί με τα κορυφαία brands θα βρείτε και άλλες ανερχόμενες μάρκες όπως η HALTI, που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας σχετικά με δραστηριότητες στο βουνό χειμώνα – καλοκαίρι. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο και μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Το EXTREME SKI θα το βρείτε και στα social media. Χρησιμοποιούμε το FACEBOOK, INSTAGRAM, TIK TOK για την ενημέρωσή σας σχετικά με τα νέα μοντέλα, καθώς και νέες αφίξεις προϊόντων και τρέχουσες προσφορές. Για τη διευκόλυνση σας μπορείτε μέσω των social media να πραγματοποιήσετε αγορές μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και το προϊόν θα σας αποσταλεί στον χώρο σας.


Τα δύο μας καταστήματα βρίσκονται στην Αμφίκλεια, μόλις 17 χλμ από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Σε εμάς μπορείτε να ενοικιάσετε σύγχρονο και ποιοτικό εξοπλισμό (ski – έλκηθρα – snowboards – ρουχισμό) για τις αποδράσεις σας στο βουνό και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα να απολαμβάνετε την εμπειρία στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.