Για παραγγελίες ΑΝΩ των 99.00 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ! (εξαιρούνται μεγάλη ογκώδη προϊόντα όπως έλκυθρα) για όλη την Ελλάδα.

 Για την Ελλάδα και για αγορές κατω των 99,00  Euro, αποστέλλονται με εταιρεία Courier με κόστος 6.00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)

 Τα μεγάλα ογκώδη και βαριά προϊόντα όπως πχ. έλκηθρα, εξοπλισμοί Ski και Snowboard, που το βάρος τους βάση βάρους ξεπερνά τα 20 κιλά επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 20€

(Δείτε τον ανάλογο πίνακα παρακάτω).

 

ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3  εργάσιμων ημερών μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών ή δικών μας μέσων.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 6.00μμ. Σε ειδικές περιπτώσεις κατόπιν συνεννοήσεως υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο.

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας επισημαίνοντας το στο ειδικό πεδίο στην φόρμα παραγγελίας σας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΑΡΧΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3 έως 5  εργάσιμων ημερών μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών ή δικών μας μέσων.

Η Αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται 2 δύο τρόπους

- Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας επισημαίνοντας το στο ειδικό πεδίο ('Παραλαβή από το κατάστημα') στην φόρμα παραγγελίας σας.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΜΑΤΩΝ (ΒΑΣΗ ΒΑΡΟΥΣ)

ΒΑΡΟΣ (kg)   ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ
0.00-19.99    kg           € 6
20.00-39.99  kg           € 20
40.00-59.99   kg          € 27
60.00-80.00   kg          € 37

 ---

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΜΑΣ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το site μας και κατόπιν να την παραλάβετε από τα καταστήματά μας που βρίσκονται στην Αμφίκλεια.

1) Αθανασίου Ευταξία 10 Αμφίκλεια τηλ.2234022356 και

2) Αθανασίου Ευταξία 13 Αμφίκλεια τηλ.6946559875

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η extreme-ski στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των πελατών της και με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών της, ακολουθεί την παρακάτω πολιτική επιστροφής των προϊόντων της.

Για εξοπλισμό ΣΚΙ, είδη ένδυσης και υπόδησης κ.λπ. η extreme-ski δέχεται εντός 14 εργάσιμων ημερών την επιστροφή μέσω courierή με παράδοση στο χώρο μας, προϊόντα τα οποία κατά την κρίση του πελάτη πρέπει να επιστραφούν. Γίνονται δεκτά, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και μόνο όταν δεν έχουν υποστεί, χρήση, φθορά και αλλοίωση. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν(-ντα) που επιστρέφονται δεν θα γίνονται δεκτά.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσουν.

Για κάθε επιστροφή, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά ισάξιου ποσού ανάλογη αγορά ή αντικατάσταση προϊόντος (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ή stock).