Αναζήτηση
Filters
Close

Αποστολές/Επιστροφές Προιόντων

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 3  εργάσιμων ημερών μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών ή δικών μας μέσων.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 6.00μμ. Σε ειδικές περιπτώσεις κατόπιν συνεννοήσεως υπάρχει και η δυνατότητα παράδοσης το Σάββατο.

Υπάρχει τέλος η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας επισημαίνοντας το στο ειδικό πεδίο στην φόρμα παραγγελίας σας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται εντός 5  εργάσιμων ημερών μέσω συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών ή δικών μας μέσων.

Η Αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται 2 δύο τρόπους:

- Μεσω courier. Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο των κιβωτίων. 

- Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τις αποθήκες μας επισημαίνοντας το στο ειδικό πεδίο στην φόρμα παραγγελίας σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 

Η extreme-ski στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των πελατών της και με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών της, ακολουθεί την παρακάτω πολιτική επιστροφής των προϊόντων της.

Για εξοπλισμό ΣΚΙ, είδη ένδυσης και υπόδησης κ.λπ. η extreme-ski δέχεται εντός 15 εργάσιμων ημερών την επιστροφή μέσω courierή με παράδοση στο χώρο μας, προϊόντα τα οποία κατά την κρίση του πελάτη πρέπει να επιστραφούν. Γίνονται δεκτά, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και μόνο όταν δεν έχουν υποστεί, χρήση, φθορά και αλλοίωση. Σε αντίθετη περίπτωση το προϊόν(-ντα) που επιστρέφονται δεν θα γίνονται δεκτά.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής εταιρείας που θα χρησιμοποιήσουν.

Για κάθε επιστροφή, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά ισάξιου ποσού ανάλογη αγορά ή αντικατάσταση προϊόντος (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα ή stock).